Изправят убиеца на Андреа от Галиче пред съда!

15 януари 2020 07:59   3815 прочита


Ще гледат мярката за неотклонение на 17-годишния, убил жестоко АНДРЕА от село Галиче. Младежът вече направи пълни самопризнания. Случаят предизвика протест и сериозно напрежение във врачанското село. Хората настояват за наказания и ревизия на закона.

От ГЕРБ обявиха, че ще предложат промени в Наказателния кодекс. Идеята е възрастта да не е условие за намаляване на присъдата,  при толкова тежки престъпления.

NOVINI.BG припомня, че на 11.02. 2020 г. беше намерено безжизненото тяло на 18-годишната Андреа. Момичето бе открито с прерязано гърло в двора на бащината ѝ къща в село Галиче. По-късно се разбра, че освен заклана тя е била и изнасилена и душена. За зверското престъпление призна 17-годишният Аксел. Непълнолетният описал подробно как е влязъл в къщата през прозорец на приземен етаж, как пребил Андреа и как я умъртвил. Младежът е откраднал 300 лв. от Андреа. 

Главният прокурор Иван Гешев и вътрешният министър Младен Маринов посетиха селото. Вчера, 14.01.2020 година, бащата на момичето заяви, че нямаме държава и иска промени в НК. Цялото село присъства на погребението ѝ.сн.БНТ


Още за: убиец   Андреа   Галиче   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар