ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско... «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018
   –егистрац舫абравена парола

»зправ€т на съд секс меракли€та, убил жена в √ол€мо ¬раново


13 март 2018 10:59   2149 прочитаќкръжната прокуратура в –усе внесе в съда обвинителен акт срещу 66-годишни€ ƒжел€л ёсеинов от русенското село √ол€мо ¬раново. ќбвинението срещу пенсионера е за това, че на 11 май м.г. умишлено умъртвил 68-годишната –айме ’., като убийството е извършено по особено мъчителен за жертвата начин.

ћъжът бе задържан часове след извършване на престъплението. ќкръжни€т съд в –усе му наложи най-тежката м€рка за неотклонение „задържане под стража“.

¬ъпреки напредналата си възраст, обвин€еми€т про€в€вал интерес към жените и търсел интимна близост с т€х. «наел, че –айме е вдовица и живее сама в кра€ на селото. Ќа 11 май той вл€зъл в двора на жената, ко€то по това време поливала €годите, и й за€вил, че иска да прави секс с не€. –айме се €досала и го изгонила. ¬бесен от това, след 17,00 часа на същи€ ден пенсионерът се върнал в дома на жената, хванал € и почнал да € души. ”сп€л да € събори на зем€та, удр€л € многократно с дървено столче по главата, докато жертвата спр€ла да се движи.

«а това престъпление законът предвижда наказание лишаване от свобода от 15 до 20 години затвор, доживотен затвор или доживотен затвор без право на зам€на.

ѕредстои съдът да насрочи дата за разглеждане на делото./monitor.bg/

ќще за: прокуратура  –усе  акт ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.