Издирват първия син на българката заради трупа във фризер в Атина

13 януари 2016 15:44   3938 прочита
Снимка: Български новини
Снимка: Български новини


Снимка: Български новини

Новината за замразения труп на гръцкия моряк, намерен в кв. Калитея в Атина вчера предизвика обществен шок. Полицията е съсредоточила разследванията около 45-годишната българка, бивша негова съпруга, която е избягала за България. Според гръцките медии жертвата, чието изчезване е обявено на 1 януари 2015 година, е бил женен за българката. Три месеца преди изчезването му обаче двамата са се развели.

Дядото на детето и баща на жертвата, който е обичал много внука си, но вече не е жив, бил направил депозит на детето в размер на 230 хиляди евро, съобщава "Български новини".

Полицаите предполагат, че българката е взела парите със себе си и е изчезнала заедно с 13-годишния си син близо преди година. Точно по времето, когато е изчезнал и бившият й съпруг.

Трагичното е, че през януари 2015 г. колата на жертвата е била намерена на улицата, където е било жилището на българката, без обаче полицаите да си направят труда да проверят жилището на бившата му съпруга, коментират гръцки медии. За идентифицирането на 45-годишната българка и 13-годишния й син е подаден сигнал от Интерпол.

Заподозрян е също и първият син на българката от първия й брак, който е 27-годишен.

Гръцката полиция е информирала колегите си от България и съвместно работят по издирване на българката и двата й сина.


Още за: труп   моряк   шок   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар