¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско... Ѕърза пица с €йца ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+)
   –егистрац舫абравена парола

»здирват 6-годишното дете от ѕанагюрище и с дрон


10 юли 2018 13:06   2310 прочитаЌивото на река УЋуда янаУ се е покачило, което затрудн€ва акци€та


¬ акци€та за издирването на 6-годишното момиченце от ѕанагюрище се включва и дрон, който е оборудван с камера с висока разделителна способност . ”стройството, заедно със специалисти, които да го управл€ват са предоставени на разположение на спасителните действи€ от фирма от града.

ѕрипомн€ме, че малкото дете в в неизвестност от недел€. ¬ днешните действи€ са включени полицаи и пожарникари от ѕанагюрище, както и доброволци. √рупите ще акцентират на части от река "Ћуда яна" където има образувани заливи или места обрасли с повече растителност по ц€лото протежение от ѕанагюрище до ѕопинци.

ќт сво€ страна служители на –”-ѕазарджик и отдел "ќхранителна полици€" заедно с две следови кучета ще претърсват реката срещу течението от района на село ÷ар јсен по посока на село ѕопинци.

¬ резултат на падналите обилни валежи от снощи и през ц€лата нощ нивото на реката се е покачило, което заедно с пресечени€ и обрасъл с растителност терен създава допълнително затруднение на групите за издирване.

trafficnews.bg

ќще за: акци€  дрон  дете ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.