Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае ƒомашен мехлем разрушава шиповете  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол
   –егистрац舫абравена парола

»дат съдбоносни часове за батките, спретнали кървави€ масов бой в бургаска плажна дискотека


2 септември 2018 12:28   5404 прочита“римата арестувани заради екшъна в хитово нощно заведение в Ѕургас – √еорги  арчев- арчо, ѕетър √анев-Ѕелото и ƒимитър  олев ще бъдат конвоирани след минути от следствени€ арест в –айонни€ съд в Ѕургас, където ще се гледат мерките им за неотклонение.

ѕрокуратурата ги иска за посто€нно в ареста, докато защитата ще пледира за по-леки мерки. “ежката дума дали да изл€зат на свобода ще има ѕет€ √еоргиева, предаде ‘лагман.бг.

ƒали обаче съди€ ѕет€ √еоргиева ще допусне журналисти до съдебната зала е трудно да се прогнозира. ƒо този момент √еоргиева предпочиташе да води заседани€та си на закрито, без да има такова искане нито от прокуратурата, нито от защитата.

¬ четвъртък магистратът отказа да допусне медиите до м€рката за неотклонение на четири лица, арестувани за каналджийство. ƒо ден днешен така и не стана €сно дали те са пуснати на свобода, или остават в ареста. ƒали днес н€ма да се повтори същи€т сценарий?

јрестуваните са лица с висока обществена опасност, поставили черно петно върху Ѕургас, сътвор€вайки невиждани€ гангстерски бой в плажната дискотека.

»  арчо, и Ѕелото и ƒимитър  олев са стари познайници на органите на реда.  арчо съвсем наскоро излезе на свобода след изтърп€ването на смешна присъда за лидер на ќрганизирана престъпна група (ќѕ√), разпростран€вала наркотици. Ќ€колко месеца на свобода му б€ха достатъчни, за да покаже, че затворът не е оказал необходимата превенци€.  арчо е сочен за подстрекател на масовото сбиване, а Ѕелото и ƒимитър  олев за активни участници.

»здирва се още един от „героите” - ѕетър ѕопчев, който също взема дейно участие в екшъна. “ой е подсъдими за убийство, но присъда все още н€ма./blitz.bg

ќще за: арест  съд  прокуратура ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.