Ексклузивно! Ето кой е задържаният с полицейска тениска, маска и пищов във Враца

18 февруари 2020 12:15   5709 прочита


Агенция BulNews получи ексклузивна информация кой е задържаният с полицейска тениска, маска, пистолет и други опасни предмети във Враца. Припомняме, че в 1.30 часа, в понеделник нощта, той е бил забелязан от униформени служители на улица в града и е спрян за проверка. 19-годишният младеж управлявал лек автомобил „Фолксваген Голф“.

По време на тараша служителите на реда се натъкнали на фрапираща находка. В немското возило те открили пистолет, боеприпаси, маски за лице, тениски с надпис „Полиция“, свински опашки и плочка сух спирт с излизащи два кабела. Подобно оборудване има всеки уважаващ себе си изпълнител на „мокри поръчки“. Предметите са били конфискувани от органите на реда, а притежателят им е бил задържан във врачанското районно управление.

Според наш източник, пожелал анонимност, арестуваният е Никола Спасов. Той живее във врачанския квартал „Бистрец“. Завършил е средното си образование си в СУ “Христо Ботев“ във Враца. Баща му има собствен бизнес, като му се носи славата на най-добрия бояджия на коли в града под Околчица, а Никола му помага в занаята. В цялата страна те са известни като „Пилетата“. В квартала се говори, че семейството живее добре и няма финансови затруднения.

Младежът е любител на високите скорости и по тази причина си е купил мощен мотор. Тепърва органите на МВР ще изясняват защо 19-годишният Никола Спасов е притежавал оборудване, достатъчно за извършването на поръчково убийство или друго по-леко престъпление.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар