Ексклузивни СНИМКИ от ареста на полицейските шефове

13 февруари 2020 12:33   3679 прочита


На специален брифинг на прокуратурата бяха разяснени обстоятелствата по задържането им и наличната информация към момента

МВР разпространи ексклузивни снимки и видео от операцията на Дирекция "Вътрешна сигурност" - МВР със съдействието на Софийска районна прокуратура от задържането на двама служители на МВР. На специален брифинг на прокуратурата за арестуваните полицаи в София бяха разяснени обстоятелствата по задържането им и наличната информация към момента.

"Предприети са незабавни мерки, води се досъдебно производство. Претърсвани са на работните помещения – вещи и документи, намерена е преписка. Извършени са обиски при задържането, иззет е мобилен телефон. Обискирани са личен автомобил и вещи. Налице са доказателства за привличане на обвиняеми по обвинение във вещно укривателство. Началникът на сектора е помагач. Двете лица са задържани до 72 часа, в събота ще бъдат приведени в съда.

Разследването продължава. Вероятно е да бъдат установени доказателства за други престъпления по служба. "Дамата, която е депозирала сигнала е възрастна жена в недобро финансово състояние, която сама се грижи за малко дете. Дамата се е явила в тотото и е заявила, че фишът, с печалбата ѝ е бил отнет, това не е спряло служителя да го депозира от свое име".

blitz.bg

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар