Ексклузивни разкрития за "подвизите" на Клена и групата му на остров Бали!

14 декември 2019 11:05   7438 прочита


Един от знаковите представители на подземния свят в България отново е в София и се вихри с пълна сила. Стефан Кленовски в момента се подвизава инкогнито в столицата.

Той беше обявен за издирване през 2011 година в рамките на операция „Шок”. Кленовски е сочен, че се занимавал с поставяне на скимиращи устройства и присвояване на банкови кодове в Италия. Името му нашумя през 2012 година, когато бе арестуван показно в мол на "Цариградско шосе", където празнуваше рождения ден на сина си.

Източници на БЛИЦ разкриха схемата, по която действал Кленовски и кои са неговите най-доверени хора. Основният си бизнес Кленовски върти в Бали. Тошко Шашкуна отговаря за охраната на банкоматите. Цялата група е от около 20 човека, които със силови методи за налагане на монопол слагат ръка върху бизнеса с кредитни карти.

Бандата пребивава най-вече в Бали, членовете разполагат с огромни къщи, скъпи коли, имат индонезийски жени. Схемата е следната. Кленовски, който скоро е излязъл от затвора, и синът му Кристиян, който преди време беше нападнат и наръган от друга организация заради спорове за лидерство на острова, отговарят за източването и плащането на парите.

Известният като Наско Айнщайн, който от години се укрива на острова и по други екзотични държави от Азия, Африка и Латинска Америка, отговаря за инсталирането на устройствата за кражба на данни от самите кредитни карти чрез поставянето на рутери и скрити камери, вируси и всякакви скимиращи устройства. Той е мозъкът на бандата. Тошко Шашкуна отговаря за охраната и сигурността на организацията на Кленовски, като набавя групи от нереализирани руски и украински спортисти.

На остров Бали се носят легенди за тази банда и афинитета им към местни млади момичета, чрез които се сдобиват с наркотици. Те се глезят в нощни клубове, петзвездни хотели, скъпарски вили и гей клубове дори. Групата е събрана главно от бивши крадци, наркопласьори, охранители и др. /blitz.bg/


Още за: бали   остров   карти   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар