Двама сутеньори с 20 бона оборот на вечер в Слънчев бряг

06 септември 2014 09:57   8362 прочита

Момичетата били набирани чрез директен контакт по обяви в интернет или чрез познати

 

Двама сутеньори, организирали мрежа за проститутки в Слънчев бряг, са имали по 20 бона оборот на вечер. Това са 38-годишният Ангел Бухчев от Пловдив и Даниел Арабаджиев от Плевен. Те са обвинени за набиране на момичета за платена любов.Официално жените работели като танцьорки в еротичните барове “Клеопатра”, “Афродита”, “Велвет” и “Парадайз”. Били на възраст от 20 до 35 г., като повечето пристигали от вътрешността на страната - от Стара Загора, Сливен, Плевен, Пловдив и др, пише „24 часа”.

При разпитите на 27 момичета, някои от които са дали показания и пред съдия, станало ясно, че те са били набирани от Бухчев и Арабаджиев чрез директен контакт по обяви в интернет или чрез познати.

Първоначално сводниците им обяснявали, че ще са еротични танцьорки, а при желание от тяхна страна можело да се преквалифицират и в проститутки. Момичетата били набирани не само за Слънчев бряг, но и за заведения в Банско и Пампорово.

Работили по определени тарифи за различни услуги. 20 лв. плащали клиентите за индивидуален еротичен танц на пилон и по монокини. За леб-данс в скута тарифата скачала на 50 лв., а стриптийзът - 80 лв.

Имало и втора част на програмата за платена любов. 80 лв. вървял оралният секс, по 120 и 170 лв. се таксувал сексът съответно за половин и 1 час. Момичетата се отчитали задължително с 20 лв. за ползването на специално пригодени помещения в самите еротични барове.

Танцьорките разкрили, че по желание на клиента се осигурявала услуга и на негов терен в хотелска стая, апартамент или квартира. Таксиджии също водели клиентела, като на шофьорите бил плащан хонорар от 30 лв. Те рекламирали еротичните клубове с флайери и брошури, които раздавали по хотелите.

Сутеньорите движели из комплекса с “Порше Кайен” и БМВ Х 5, които полицията претърсила заедно с еротичните клубове. При обиските били иззети 20 хил. лв. в различна валута, колкото е оборотът от една вечер, лаптопи, телефони и тетрадки, в които се водело счетоводството за момичетата.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар