Друга жертва на убиеца от Сливен проговори: Опря пистолет в гърдите ми

07 ноември 2015 10:56   2905 прочита


Друга жертва на убиеца Димитър от Сливен проговори за агресивния му характер. През лятото наркозависимия опрял пистолет в гърдите на момиче, което го спряло на улицата, за да му търси сметка за глупостите, които пише за нея. „Пускаше разни снимки във Фейсбук и пишеше глупости за мен. Спрях го на улицата, за да го питам какво прави и защо. Той се ядоса и извади пистолет и ми го опря в гърдите. Приятели се намесиха тогава и ме спасиха”, казва пострадалата пред bTV, която обаче не пожела да си разкрие името.

От болницата в Сливен обявиха, че тримата пострадали от инцидента, които са настанени в лечебното заведения, са в стабилно състояние. Психоложката Стефка Султанова е добре, убиецът Димитър е контактен и се очаква утре да го изпишат и да бъде арестуван. Пострадалият Красимир, който се опитал да защити убитата Симона, също е добре и е в стабилно състояние.

15-годишната ученичка от 9-ти клас на гимназията по икономика в Сливен Симона бе убита в училището си, а учителка и друг мъж бяха ранени. След инцидента убиецът Димитър опита да се самоубие с газов пистолет, но оцеля. /БЛИЦ

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар