Див екшън! Мъже катастрофираха, избягаха и пребиха сервитьор във Врачанско

11 май 2017 16:14   12250 прочита


Зрелищен екшън се е разиграл вчера в Бяла Слатина. Жителите на града са станали свидетели на катастрофа, последвана от побой посред бял ден.

Бруталната сцена е станала към 18 часа, когато в полицията е получен сигнал за катастрофирал автомобил в бордюр на улица в Бяла Слатина.

На мястото е изпратен полицейски екип, който заварил катастрофирало „БМВ”, но в него и в близост до мястото не е имало никого.

В същия момент изненадващо от близкото питейно заведение излезли няколко човека, които викали за помощ.

Ченгетата веднага се втурнали към барчето, където открили участниците в катастрофата. Картинката, която заварили униформените обаче била потресаваща.

Катастрофиралите тъкмо били набили сервитьор в заведението. Полицейските служители се опитали да установят самоличността на биячите, но те станали още по-буйни и дори започнали да блъскат служителите на реда.

На мястото бил изпратен допълнителен екип от служители на РУ Бяла Слатина. Те за кратко успели да усмират буйстващите бабаити и да установят самоличността им. Това били 41-годишният П.П. и 47-годишният А.В. от Бяла Слатина. При задържането им те отново оказали съпротива и дори отправяли закани, заплахи и псувни по адрес на полицаите. П.П. и А.В. са приведени в районното управление на Бяла Слатина и са задържани за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо произовдство.

Bulnews.bg

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар