Българин малтретира нечовешки сънародчничка в Атина,рязал пръстите и

11 януари 2020 08:58   4732 прочита


42-годишният Георги Георгиев се издирва за тежко престъпление от властите в Гърция. 

Той е малтретирал нечовешки сънародничка в Атина. Жената е настанена в болница с тежки телесни повреди, с рязани пръсти, с тежки наранявания по цялото тяло и главата. Открита е в безпомощно състояние от българи, с които е живеела на квартира. 

На 7 януари жената се прибирала от работа. Горгиев я причакал на входа и опрял нож в гърлото. Блъснал със сила в мазето на кооперацията, където я пребил, постригал косата й и рязал пръстите и на двете ръце. Откраднал два мобилни телефона и пари от пребитата българка, която часове по-късно е намерена в безпомощно състояние пред вратата на блока от хората, с които е живяла. 

Извършителят на деянието е избягал и се укрива. От откраднатите нейни телефони и профил във фейсбук заплашва нейни близки приятели и познати с физическа разправа рязане на уши, убийства и отвличане на деца, съобщава Български новини. Полицията е уведомена, снети са показания от пострадалата и заплашените българи. 

Георги Георгиев от три месеца пребивава в Атина, като преди това е живял около 6 години в село Киато на полуостров Пелопонес. 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар