—узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си Ѕърза пица с €йца Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики
   –егистрац舫абравена парола

Ѕатални сцени в ѕловдив: 15 души се млатиха по тъмна доба! ѕоследваха поголовни арести (—Ќ»ћ »/¬»ƒ≈ќ)


13 юли 2018 08:51   2800 прочита»стинско меле се е разиграло малко след един часа тази нощ на пловдивски€ булевард "Ќикола ¬апцаров" само на метри от ѕърво районно управление на полици€та в града. “ова съобщи TrafficNews.bg. ѕловдивчанка се е прибирала с колата си, когато е забел€зала на спирката на кръстовището на булеварда с улица "ћакедони€" над 15 момчета, скупчени около лежащ на зем€та човек. —ъобраз€вайки опасността, жената р€зко намалила скоростта. «а секунди пред колата ѝ започнали батални сцени.

"—кочиха на платното и започнаха да се млат€т ожесточено. ≈дини€т се удари в колата ми леко", разказва очевидката. “€ се опитала бавно да ги заобиколи и продължила напред, където на безопасно разсто€ние спр€ла и се обадила на 112.

ќт ѕърво районно, чи€то сграда е в непосредствена близост до масови€ бой, изпратили полици€. ∆ената признава, че € е било страх да се върне, но направила обратен завой и вид€ла как униформени се опитват да разтърват побойниците, като за целта също прибегнали до насилствени мерки. Ќ€колко души са арестувани при среднощни€ екшън. ѕловдивчанката е усп€ла да заснеме н€колко кадъра, след като полици€та се е намесила:

ЅЋ»÷

ќще за: бой  меле  ѕловдив ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.