Бащата на убития край Бургас Тодор Тодоров: Съдията е подкупен, затваряме пътя за Созопол 

04 март 2020 08:14   6430 прочита


 

Тодор лежа седем часа на асфалта като куче без никой да ми кажа и затова за толкова време ще блокираме пътя от Бургас за Созопол, каза бащата на убития на пътя Тодор . Родителите на младия мъж, който загина след нелепа катастрофа, са сигурни, че шофьорът на автобуса ще избяга в Турция 

Съдията от Бургас, който пусна убиеца на Тодор е подкупен. Пуснаха го под домашен арест, за да може да избяга в Турция. Това каза пред Нова телевизия Николай Тодоров. 

Бащата на 22-годишния Тодор Тодоров, който загина при нелепата катастрофа на пътя Бургас-Созопол преди дни, предупреди, че с роднини и приятели ще блокира пътя Бургас – Созопол в събота. При катастрофата загина и 46-годишната Ванча Байлова. 

„7 часа Тодор е лежал като куче, покрит с найлон, без никой да ми каже. Затова в 11:00 часа в събота ще сме там, където го убиха. Затваряме пътя от двете посоки за същото време – за седем часа“, заяви Николай Тодоров. „Притеснява ме това, че шофьорът е с двойно гражданство и може да избяга всеки момент в Турция. Той си лежи в къщи, а нашите близки – в гроба. Това не е нормално“, каза майката на Тодор – Мария. 

Бащата на убития Николай се обърна от ефира към съдията от Бургаския окръжен съд, пуснал под домашен арест шофьора на автобуса. „Колко пари ти платиха и спиш ли спокойно? “, попита съкрушеният от скръб мъж. 

Бабата на Тошко пък сподели, че за нея единственото справедливо наказание за шофьора на автобуса е доживотната присъда. 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар