Бащата на обявеното за мъртво дете от циганин: Ще страдаш!

06 март 2020 12:43   7571 прочита


Направих публично това нещо, за да видят всички, че е фалшива новина, коментира Стоян Георгиев

Както БЛИЦ писа, влогър обяви дете от Пазарджик за починало, за да търси популярност в социалните мрежи. Мъжът ползвал снимка, направена от бащата на детето, който е един от популярните фотографи в града. Прокуратурата започва разследване по случая. Измамникът се представил за баща на момичето. Постът му събира над 500 харесвания за кратко време. След като вижда това, той прави видео, за да сподели мъката, която чувства.

„Хора, дъщеря ми Мелиса я блъсна кола .. и тя почина”, пише мъжът. Истинският баща - Стоян Георгиев, разбира от негови приятели, че снимката от поста е на дъщеря му. „Направих публично това нещо, за да видят всички, че е фалшива новина, защото все пак снимката е на моето дете. Представям си някой от близките ми да я види”, разказа бащата на момичето пред Нова тв. След като бащата се свързал с влогъра, той изтрил публикацията и се извинил.

Мъжът ми обясни, че снимката я е намерил в Google и, че по никакъв начин не е направил проблем или гаф. „От емоцията бях малко груб към него. Казах му, че ще страда за това нещо. Той започна да ми се извинява, да ми обяснява, че не е знаел, че е българско дете, но какво значение има дали е българско, или от Африка?, пита бащата.


Още за: циганин   баща   дете   мъртво   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар