Армия от проститутки печели по 240 бона на месец в Кърджали

14 декември 2019 13:01   7903 прочита


Момичета заработват общо по около 240 000 лева месечно от проституция в Родопите. Приблизително 60 са жриците на любовта, които редовно практикуват най-старата професия в Кърджалийско и Смолянско, съобщава 24rodopi.com. По-голямата част от тях са „гурбетчийки“ за планинския регион и идват само когато клиенти се свържат по обявите им в сайтове за възрастни. Основно пък голямото търсене е в областните градове. Други остават на гастрол по седмица-две, а клиентелата е от няколко души дневно.

Това разкриха за „Родопи voice“ запознати с бизнеса с плът. „Едно момиче има средно по около 3 до 5 клиенти на седмица, от тези, които идват по поръчка от друг съседен град. Понякога и повече. Търсенето е голямо, главно през лятото. Заради прибиращите се от Западна Европа жители на региона, както и изселници от Турция. В по-горещите сезони за работа, клиентите могат да набъбнат до 10 души на ден. Тогава е по-добре да се наеме квартира за месец-два, която пък после да се преотстъпи на друга гастрольорка“, информира един от източниците ни. Средната цена за сеанс е 100 лева на час. Възможни са обаче и промоции.

Десетки момичета заработват средно по 100 лева на час от секс в областните градове Кърджали и Смолян. Стаи в многобройните къщи за гости и квартири са се превърнали в работни места на „дами за приключения”, както се наричат жриците на любовта, установи наше разследване. Труженичките са на възраст от 18 до 40 години и предлагат всякакви ласки.

Цените тръгват от 40 и достигат до 70 лева за 30 минути. За час прекарано време в ръцете на професионалистките пък цената започва от 100 и достига 120 лева. Но не липсват и промоции. Всички труженички предоставят терен за клиентите. Офертите им са публикувани и в сайт за възрастни. Предоставени са телефонни номера на момичетата, както и богат снимков материал за физическите им данни.

Пазарлъците са изключени, а дамите посочват мястото, където ще се проведе сеансът. В 90 на сто от случаите това са къщи за гости в града. Номерът на стаята се посочва по телефона, а тя се плаща от момичето. Използват се и много квартири в най-големия кърджалийски квартал-„Възрожденци”. Дори в нови кооперации. Над 50 работят на терен в Кърджали, далеч по-слаб е интересът към Смолян.

В 90 на сто от случаите става въпрос за момичета от съседни области. Около час и половина-два е времето, което клиентът трябва да изчака докато желаната „се*с жрица“ се появи на уговореното място. Има и местни, които обявяват същите цени за услугите. Според източници, оборотът от тази дейност за година в Родопите надминава 2 800 000 лева. Около 2 млн. лева пък могат да се генерират като приход от разпространение на дрога в Родопите за година. И то единствено ако се изчисляват евентуалните печалби от заловените от полицията количества дрога в областите Кърджали и Смолян. /blitz.bg/

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар