23-годишен младеж се самоуби със скок от 15-тия етаж в бургаския ж.к. "Изгрев"

10 август 2014 11:11   8421 прочита


Тялото на Дейвид Стоянов е вдигнато преди малко от плочките пред блок 61

23-годишният Дейвид Венциславов Стоянов се самоуби като полетя от 15-тия етаж на високия бл. 61 в бургаския ж.к. "Изгрев", пише Флагман.бг.

Младежът се хвърлил през терасата на жилището, което живеел заедно с майка си, разказаха потресени жители на блок. Дейвид е дете на разведени родители, от Бургас е.

Роден е през 1991 година, бил затворен човек и според съседи имал известни психически проблеми. Те се изострили щом баща им напуснал семейството. Младежът не ходил на училище и завършил като частен ученик. С майка си редовно се карали. Заради това и съседите дори не им е направило впечатление дали днес е имало скандали.

Рано сутринта младежът излезнал на терасата и скочил от 15-ия етаж. От първите етажи на блока разказаха, че са чули силен тътен, но не обърнали особено внимание. Едва 30-ина минути по-късно всички подскочили от виковете на възрастна жена, която пищяла в несвяст над трупа на момчето. Тялото на Дейдив е паднало в тревата до пътеката към главния път. Веднага е извикана полиция и Спешна помощ. Трупът вече е откаран в бургаската морга.


Още за: етаж   Самоубиец   "Изгрев"   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар