Ќовините на югозападна Ѕългари€
 Ѕърза пица с €йца ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+)
   –егистрац舫абравена парола

19-г. момиче от Ѕългари€, заставено да прави секс с много мъже в »спани€, прецака петима сводници


4 декември 2019 10:19   3686 прочита“рима български граждани на възраст между 28 и 54 години са арестувани от Ќационалната полици€ за склон€ване към проституци€ и незаконно задържане на 19-годишна жена в ћурси€. “ова съобщават bulgaros.ovh и La opinión de Murcia. ћладата жена, ко€то е умствено изостанала, е била докарана насилствено от Ѕългари с цел проституиране. ћомичето е било принудено да поддържа сексуални отношени€ с много мъже, а заработеното е прибирано от тримата сводници.

ћладото момиче, също български гражданин, е усп€ло да изб€га от плен и се е качила на влак за јликанте, където потърсила помощ в полицейското управление на Ќационалната полици€. “римата души, мъж и две жени, са обвинени за трафик на хора и склон€ване към проституци€.

¬ процеса на разследването криминалистите установили, че тримата задържани са се опитали да продадат момичето за 700 евро на по-възрастен мъж, с когото е тр€бвало да се ожени. ƒелото срещу тримата ще бъде гледано днес от ќкръжни€ съд в ћурси€. ќбвинението иска за ћ. “. »., който се см€та за организатор на престъплението 14 години затвор и обезщетение от 18 000 евро, а за другите двама, които са били съучастници – 7 години и половина за всеки един. /blitz.bg

ќще за: граждани  арест  полици€ ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.