Започнаха! ПП ГЕРБ - Благоевград се регистрира за местни избори 2019

11 септември 2019 12:44   8901 прочита


ПП ГЕРБ - Благоевград подаде заявление за участие в местни избори 2019. Те ще участват в изборите за кмет на община Благоевград, кмет на кметство и общински съветници на 27 октомври, съобщиха за Struma.com от ОИК - Благоевград. Другата партия, която днес е подала заявление в Комисията е ДПС, които ще участват само в избора на общински съветници.

Структурата на ГЕРБ в Сандански също се регистрира за участие в изборите за кмет, кмет на кметство и общински съветници на 27 октомври. Това стана ясно, след провело се редовно заседания на Общинска избирателна комисия – Сандански, под председателството на Весела Цомпова - Стоянова. Заявлението, за регистрация, бе подписано от Петър Додушев в качеството му на преупълномощен представител на партията. ОИК- Сандански регистрира ПП ГЕРБ за участие в изборите за кмет на кметства в селата Вълково, Дамяница, Джигурово, Катунци, Лебница, Левуново, Лешница, Делчево, Петрово, Плоски, Поленица, Склаве и Струма.

Другата партия, което се регистрира за участие в изборите за кмет на община Сандански и общински съветници бе ПП „Партия на зелените“.

На провелото се заседание, ОИК реши и броят на мандатите на общинските съветници, който ще бъде 29.

Цвети Иванова


Още за: заявление   участие   избори   Още от: Политика

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар