За пореден път! Богдан Боцев -номиниран за кандидат- депутат от БСП Г. Делчев: За мен е чест 

18 февруари 2023 09:59   8869 прочита


 
На проведена вчера Общинска партийна конференция, БСП – Гоце Делчев номинира своите кандидати за народни представители в предстоящите извънредни парламентарни избори.

Богдан Боцев единодушно бе избран за кандидат-депутат, веднага след конференцията той коментира: За мен е чест, че аз отново бях избран от моите другари и съмишленици, да се боря за доверието на хората в Благоевградска област в следващия Парламент. 
Вярвам, че ако сме единни и убедени в своята кауза – ще успеем и ще донесем по-добър резултат на БСП", каза Боцев, който ако бъде избран ще е депутат за пореден път от района на Г. Делчев.

Припомняме, че на последните избори той влезе в парламента, след като водачът на червената листа в Пиринско Корнелия Нинова избра да е депутат от София. Засега не ясно все още кой ще поведе листата им, дали отново Нинова ще избере да дърпа гласоподаватели от Пиринско, или ще спусне нов водач от столицата. До 10 дни листата на БСП трябва да е готова и изпратена в централата на партията, а дотогава ще се провеждат партийни номинационни събрания по места в региона. 
П. Попов 


Още от: Политика

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар