Я. Янев утвърди бизнесмена Мл. Ризов за областен лидер на РЗС в Кюстендил

21 май 2010 00:12   4718 прочита
Мл. Ризов
Мл. Ризов


Мл. Ризов

Бизнесменът Младен Ризов оглави партия "Ред, законност и справедливост" на Яне Янев в Кюстендилска област. Имаме 55 нови членове на партията, след като молбите им бяха разгледани и одобрени от централата на партията, уточниха от РЗС в областния център.

Структурата на "Ред, законност и справедливост" в Кюстендил бе пред разпад, след като местните симпатизанти настояха, а централата изхвърли от редиците си депутатът Димитър Чукарски, който се занимаваше и с партийните дела като лидер на организацията в областта.

Преди "отлюспването" на Чукарски, областната организация на РЗС призова депутатът, който е избран с гласовете на кюстендилци за народен представител, да напусне Народното събрание, тъй като вече не представлява партията на Яне Янев в региона. Мотивът бе, че ренегатите Чукарски и Марио Тагарински са част от политическото статукво, зависими от олигархическите структури. Партия ГЕРБ е последният мутант на криминалния преход, с ченгеджийските си номера се доказва, че е продукт на службите, докато преди се купуваха и продаваха избиратели, днес процъфтява търговията с народни представители, каза тогава областният координатор на РЗС Младен Ризов. Димитър Чукарски, както и останалите депутати на РЗС подписаха декларация, че в случай на несъгласие с провежданата политика на РЗС или изключване от партията са задължени да напуснат Народното събрание и да отстъпят мястото си на следващия в листата, обяви тогава Ризов.

Зам. председателят на РЗС - Кюстендил адвокат Любчо Върбички обвини депутата, че е забавил умишлено заявленията за членство в кюстендилската организация на 55 нови кандидати за партийни членове. Тези хора вече са приети и утвърдени, обясни Върбички.


Още за: Мл. Ризов   РЗС   Кюстендил   Още от: Политика

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар