Вл. Димитров: Б. Борисов лъже за репресирания си дядо, ако беше вярно, нямаше да завърши школата на МВР и да преподава в нея

29 юни 2009 00:10   12191 прочита
Корнелия Нинова и Вл. Димитров приемат изявленията на А. Доган като провокация срещу БСП
Корнелия Нинова и Вл. Димитров приемат изявленията на А. Доган като провокация срещу БСП


Корнелия Нинова и Вл. Димитров приемат изявленията на А. Доган като провокация срещу БСП

Според водача на листата на КБ в Пиринско Корнелия Нинова Ахмед Доган е прекалил с говоренето, а изявленията му дори били атака срещу БСП

Притеснени сме от това, което нашите политически опоненти възнамеряват да реализират, а то е точно обратното на философията на нашата програма - искат изтегляне на държавата от грижата за хората и икономиката, в условия на криза смятаме това за неприемливо, каза вчера на пресконференция в Благоевград водачът на листата на Коалиция за България Корнелия Нинова. Според нея опонентите на БСП възнамеряват да замразят инфраструктурните проекти, с които левицата разчита да се създадат нови работни места, възнамерявали освен това да продължат приватизацията, започната от Иван Костов. Предвиждат приватизация на болници, на висши училища, на “Булгартабак”, превръщане дори на АЕЦ “Белене” в частен проект, намаляване на осигурителната вноска 5 процентни пункта, което означава 800 млн. лв. дупка в бюджета, а последните дни дори предлагат подписване на споразумение с МВФ, което автоматично означава понижаване на доходите на хората с 10%. Виждаме в техния тон омраза, противопоставяне, намерение за политически реваншизъм и политичестки чистки, това за нас е неприемливо, категорична е Корнелия Нинова.
Според нея водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, притеснен от това, че губи позиции и подкрепа, през последните дни е започнал да се заиграва с идеологията. Връщал се назад в годините, когато дядо му бил бит и измъчван от комунистите.
В тази връзка областният управител на Благоевград и втори в листата на КБ Владимир Димитров директно обвини Б. Борисов, че лъже за репресирания си дядо. Това, което говори г-н Борисов с цел да се хареса на някакви кръгове, са пълни глупости. Не може да е учил в школата на МВР, ако дядо му е бил ликвидиран или репресиран, още по-малко пък да е бил преподавател там, котегоричен е Димитров. Със задна дата Б. Борисов се опитва да си пише биография, което е абсолютно неприемливо, още повече че е бил и член на БКП. За мен, искам да го кажа ясно и разбрано, г-н Борисов лъже за миналото на дядо си, за да може да трупа някакви дивиденти, каза Владимир Димитров.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар