Новините на югозападна България
Тайната на една отвара, която прави чудеса с тялото ви  Полезно! Културни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина Снимка: ezine.bgСелска кухня! Друсан кебап
   РегистрацияЗабравена парола

/Видео/ Силни думи на Д. Марчев от КТ Подкрепа: Подкрепяме категорично Атанас Камбитов! Ние като членове сме повече от всички членове на политически партии в Благоевград, нашите хора са доволни и работим с огромно доверие!


9 октомври 2019 15:52   5138 прочитаБлагодаря за подкрепата и високата оценка, каза на финала кандидатът за кмет Ат. Камбитов


Нова подкрепа за кандидата за кмет на Благоевград Атанас Камбитов. Днес той подписа декларация за сътрудничество с председателя на КТ „Подкрепа“ Димитър Марчев.

На срещата, Атанас Камбитов благодари за добрата съвместна работа със синдикатите и високата оценка. Само преди дни, кандидатът за кмет Атанас Камбитов подписа споразумение за сътрудничество и с Конфедерацията на независимите синдикати в България.

На срещата Димитър Марчев каза много силни думи за Атанас Камбитов /КНСБ/ Познавам Атанас Камбитов от години, като кмет от 8 години, смятам, че той е най-успешният кмет, ние работим заедно много добре, изградихме доверие, нашите членове, които са повече от членовете на всяка друга партия са доволни от работата си с Атанас Камбитов, каза Марчев. Чуйте още във видеото:

Политическа публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление

Още за: Д. Марчев  подкрепа  Ат. Камбитов Още от: Политика

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.