/Видео/ Решени за победа! Най-добрият отбор, отборът на ПП ГЕРБ-Петрич откри тържествено и емоционално предизборната си кампания

17 октомври 2021 16:16   19719 прочита


Бившият депутат Георги Динев и кметът Д. Бръчков със силни и мотивиращи речи. 
С българския химн и пълна зала на крака, изключително тържествено и емоционално, ПП ГЕРБ Петрич откри предизборната си кампания и представи кандидатите си за депутати - инж.Костадин Стойков, Атанас Чолаков, Македонка Въгларска, Божидар Яков.

С вдъхновението и патосът ,с който бе поставен старта на политическото състезание, високата организация и партийна дисциплина, герберите в южния град за пореден път показаха, че са единни, силни, възторжени, твърдо решени за поредната си победа.

До момента отборът на ГЕРБ Петрич няма загубени избори, доказвайки, че въпреки трудностите, въпреки ожесточените антикампании, организирани на всякакви нива, минават като хала през политическите си  опоненти, оставяйки ги назад във класирането.

Затова и Петрич е наричан бастион на ПП ГЕРБ. И този път герберите в Петрич не изневериха на традицията и направиха анализ на миналите избори, резултатите от които бяха показани на видеостена. Организационният секретар Г. Ангелов представи графиката, припомняйки данните от изборния резултат на 11 юли, след което активисти и лидери на ГЕРБ в града поздравиха колегите си, надъхвайки ги за предстоящата победа.

Силна бе речта на бившия депутат Георги Динев, който три мандата  брани интересите на петричани в Народното събрание. Динев изрази категоричната си увереност в силата на партията и предстоящата победа,декларирайки безотказната си подкрепа на всеки неин симпатизант и член.

"Сигурен съм, че на 14-ти ноември ще се поздравим с поредната победа и, че Петрич ще има представител в 47-мото народно събрание, каза ексдепутатът, показвайки в словото си класа, политическа зрялост и мъдрост. Думите му развълнуваха присъстващите и предизвикаха бурни аплодисменти. Не по- малко мотивиращ и внушителен бе кметът на града и лидер на партията Димитър Бръчков. Той направи реална оценка на ситуацията в държавата в момента, обективно оцени добрите решения, но и осъди случващото се и хаосът, който провокира протести във всички сфери на обществения живот.

"След случващото се някак си по естествен начин хората отново припознаха ГЕРБ, разбира се тук идва и нашата роля ,на локално ниво, да стигнем до всеки един човек, за да отправим нашите послания.

Понякога трябва да бъдем по настоятелни, с малко по-гордо вдигната глава, защото на предишните избори бе сатанизирана политиката на ГЕРБ и всичко, което направи през годините. Да имахме и грешки, но направихме и много. Така че резултатите от проучванията ,които гледахме преди малко, си дойдоха по най-натурален начин. Ние трябва да бъдем все така мобилизирани като офис, все така единни и много се надявам наистина ковида да не ни попречи.

Всички ние сме един много професионален отбор, такова представяне каквото има днес тук, го има на малко места в България, да не кажа единични. Ние не се притесняваме от открита кампания, каза Бръчков / вижте повече във видеото/ На финала на словото си той представи водачa на листата инж. Костадин Стойков, като изключителен специалист в областта на енергетика, отличен служител на община Петрич.

"Коцето има голямо сърце, отзивчив и готов да помогне на всеки, а  именно от такива хора като инж. Стойков трябва да бъде представляван в НС град Петрич, каза петричкият градоначалник пожелавайки му успех в изборната надпревара.

Инж. Стойков благодари за представянето и изрази готовността си да даде всичко от себе си, работейки активно и всеотдайно за победата на партията. Кандидатите, млади и силно харизматични успели в професиите си личности, се представиха един по един, изразявайки благодарност за гласуваното им доверие и се "заклеха " да работят всеотдайно за победата на партията в предстоящите избори.

Политическа публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление 

Вижте  откриването във видеото:

0 коментара