Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап
   –егистрац舫абравена парола

/¬идео/  андидатът за кмет на Ѕанско от √≈–Ѕ √еорги »кономов: Ќека оставим резултатите да говор€т сами за себе си


4 октомври 2019 10:51   10532 прочита андидатът за кмет на Ѕанско от ѕѕ √≈–Ѕ √еорги »кономов направи изключително силно обръщение към банскалии в началото на предизборната кампани€. “ой €сно застана с името си, зад всичко направено през изминалите 4 години, акцентирайки върху постигнатото и резултатите от управленски€ си мандат. Ѕанско вече не е същото, каза »кономов, с което предизвика аплодисментите на стотиците банскалии напълнили залата, където тържествено бе открита неговата кампани€.

ћного силна листа, в ко€то за следващите четири години той е заложил на подкрепата и на петима от гражданската квота, защото, както сами€т »кономов казва „ще продължим да сме в сериозен диалог с гражданите, както досега, за да можем да им бъдем полезни“. ѕубликуваме ц€лото му обръщение към жителите на града. Ѕанскалии, чуйте обръщението на кандидата за пореден кметски мандат √еорги »кономов.

„Ѕързо минаха тези 4 години, пак сме тук пред вас, за да потърсим вашето доверие, вашето уважение и вашето одобрение за това как сме управл€вали ќбщина Ѕанско и затова как искате и искаме да продължим да управл€ваме. ћоже би очаквате да чуете какво сме направили през последните два мандата и какво ще обещаем да направим занапред, но нека да оставим резултатите да говор€т сами за себе си. ј те са толкова видни, така силно говор€т, че даже нашите опоненти н€ма какво да кажат.

ўе продължим да работим и да става нашата ќбщина да става все по- красива и по-уютна.  акто винаги съм казвал една невидима работа беше през първи€ мандат. “ова беше водни€т цикъл, който свърши. ќбщи€т устройствен план, който беше един от първите общи устройствени планове в ц€ла Ѕългари€, на ц€лата община. —ега вече за всеки инвеститор има предвидимост. » когато направихме тези основополагащи неща, за нас вече беше по- лесно да продължим по-лесно с хубавите улици, с градините, със зеленината, с цвет€та.

— всичко това, което Ѕанско е днес, а то се промени много. Ќие, наши€т екип вече намерихме точната формула и сме отъпкали път€ на изпълнението на проектите. ѕърво - от добрата иде€ - полезната иде€, през подсигур€ване на финансирането до отговорното и качествено изпълнение на проектите. «ащото искам и след трети€ си мандат да съм тук и да ви гледам открито в очите, както ви гледам и сега.

Ћистата ни беше представена подробно, това е мо€т екип, с който ще работим през следващите 4 години. ¬ не€ имаме пет човека от гражданската квота - това означава, че ние сме се отворили. ѕетима души, които не са от √≈–Ѕ, са в нашата листа, с единствената цел да бъдем полезни на обществото. «ащото всички тези хора, са успели хора, хора, които са се доказали се в професиите си, в лични€ си живот, който може и да не са общински съветници, защото от това не им зависи живота, но те са тук за да допринесат със своето знание и възможности за общината, за да може Ѕанско да се гордее с т€х, а те полезни на всички нас. ўе продължаваме да обръщаме сериозно внимание на проблемите на гражданите и да сме сериозен диалог с т€х, както досега.„, каза √еорги »кономов.

÷ели€т отчет на работата му и бъдещите планове за развитие на Ѕанско, можете да чуете във видеото:

ѕредизборна публикаци€!  упуването и продаването на гласове е престъпление!

÷в. »ванова

ќще за: √. »кономов  обръщение  кампани€ ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.