/Видео/ Кандидатът за кмет на Банско от ГЕРБ Георги Икономов: Нека оставим резултатите да говорят сами за себе си

04 октомври 2019 10:51   13836 прочита


Кандидатът за кмет на Банско от ПП ГЕРБ Георги Икономов направи изключително силно обръщение към банскалии в началото на предизборната кампания. Той ясно застана с името си, зад всичко направено през изминалите 4 години, акцентирайки върху постигнатото и резултатите от управленския си мандат. Банско вече не е същото, каза Икономов, с което предизвика аплодисментите на стотиците банскалии напълнили залата, където тържествено бе открита неговата кампания.

Много силна листа, в която за следващите четири години той е заложил на подкрепата и на петима от гражданската квота, защото, както самият Икономов казва „ще продължим да сме в сериозен диалог с гражданите, както досега, за да можем да им бъдем полезни“. Публикуваме цялото му обръщение към жителите на града. Банскалии, чуйте обръщението на кандидата за пореден кметски мандат Георги Икономов.

„Бързо минаха тези 4 години, пак сме тук пред вас, за да потърсим вашето доверие, вашето уважение и вашето одобрение за това как сме управлявали Община Банско и затова как искате и искаме да продължим да управляваме. Може би очаквате да чуете какво сме направили през последните два мандата и какво ще обещаем да направим занапред, но нека да оставим резултатите да говорят сами за себе си. А те са толкова видни, така силно говорят, че даже нашите опоненти няма какво да кажат.

Ще продължим да работим и да става нашата Община да става все по- красива и по-уютна. Както винаги съм казвал една невидима работа беше през първия мандат. Това беше водният цикъл, който свърши. Общият устройствен план, който беше един от първите общи устройствени планове в цяла България, на цялата община. Сега вече за всеки инвеститор има предвидимост. И когато направихме тези основополагащи неща, за нас вече беше по- лесно да продължим по-лесно с хубавите улици, с градините, със зеленината, с цветята.

С всичко това, което Банско е днес, а то се промени много. Ние, нашият екип вече намерихме точната формула и сме отъпкали пътя на изпълнението на проектите. Първо - от добрата идея - полезната идея, през подсигуряване на финансирането до отговорното и качествено изпълнение на проектите. Защото искам и след третия си мандат да съм тук и да ви гледам открито в очите, както ви гледам и сега.

Листата ни беше представена подробно, това е моят екип, с който ще работим през следващите 4 години. В нея имаме пет човека от гражданската квота - това означава, че ние сме се отворили. Петима души, които не са от ГЕРБ, са в нашата листа, с единствената цел да бъдем полезни на обществото. Защото всички тези хора, са успели хора, хора, които са се доказали се в професиите си, в личния си живот, който може и да не са общински съветници, защото от това не им зависи живота, но те са тук за да допринесат със своето знание и възможности за общината, за да може Банско да се гордее с тях, а те полезни на всички нас. Ще продължаваме да обръщаме сериозно внимание на проблемите на гражданите и да сме сериозен диалог с тях, както досега.„, каза Георги Икономов.

Целият отчет на работата му и бъдещите планове за развитие на Банско, можете да чуете във видеото:

Предизборна публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Цв. Иванова

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар