/Видео/ Истината за избора и Бъдещето на Благоевград! Атанас Камбитов: Аз разбрах какво ми казахте! Моля за още един шанс да завършим заедно, каквото започнахме преди 8 години!

31 октомври 2019 12:46   36453 прочита


С болезнена оценка за допуснатите грешки и категорично обещание да ги поправи-спешно, кандидатът за кмет на Благоевград Атанас Камбитов направи искрено обръщение към жителите на града, преди втори тур на местни избори 2019г. Обръщението на Камбитов показва Човекът и Кметът! Силата и Слабостите му. Грешките и многото Добро, направено за модерен, уреден и красив Благоевград! Истината за избора и Бъдещето на Благоевград!

„Здравейте, скъпи съграждани,

В неделя, вие дадохте гласа си за кмет на Благоевград. Дадохте оценката си за мен и работата, свършена от екипа ми. Когато вие говорите, слушам много внимателно. Разбрах какво ми казвате. Разбрах и какво искате от мен. Разбрах и от какво сте недоволни. Когато човек работи, се улисва.

Когато се случват толкова много, много нови проекти, понякога може да загуби фокус, да измести фокуса. Толкова много искам да направя Благоевград модерен, красив, удобен, че съм допуснал забавяне на може би най-важния приоритет - работата и финансовото състояние на хората в града. Не че не сме свършили страшно много. Достатъчно е да се разходите из Благоевград, за да видите десетките нови кръстовища, улици, детски градини, паркове, санирани жилища…

Привлякохме над 300 милиона лв. в общината. Повярвайте ми, не всеки може да го направи. Само че, много от вас смятат, че това не е достатъчно. И с право! Когато човек няма работа и пари, всичко това може би даже го дразни.

Съгласен съм с вас и се обръщам към вас, тези, които гласувахте за мен преди 4 години, а в неделя, решихте да ми покажете, че не сте доволни от мен. Знам, колко сериозен удар за много хора беше затварянето на Булгартабак. Знам обаче, как да помогна и вече работя по въпроса. Преминал съм най-трудните етапи от подготовката на Индустриалната зона. Тук и сега ви обещавам, че ще я реализирам и нищо не може да ме спре.

Първата фирма ще отвори до година и 4 месеца и до 2 години ще създам поне 2000 работни места в Благоевград! Знаете, че когато се захвана с него го правя! Доказателствата са навсякъде около вас. Гласували сте за мен преди 4 години, моля направете го пак в неделя. Някой ще решат да дадат шанс на Румен, ще кажат - „Нов човек, нов късмет“. Знаете ли, той се намира там, където бях аз преди 8 години.

Мога да ви кажа, от личен опит, че ще му бъде много трудно. Ще му трябват години, само да си направи грешките и да се поучи от тях. Може би един мандат грешки. Може ли да си го позволите? Може ли да чакате още години? - Не мисля. И това е при положение, че той наистина, искрено иска да работи за вас.

Някои казват, че по-скоро иска да работи за Паскалев и да поднови проекта за изсичане и застрояване на Бачиново - 19 хиляди квадрата. Проект, който спрях в момента, в който спрях, когато станах кмет за първи път. Имаше много сериозен натиск. Не знам, преценете. Но знам, че той е по-рисковият избор за вас.

Аз съм Атанас Камбитов и ви моля, за още един шанс, да завършим заедно, каквото започнахме преди 8 години!

Не позволявайте на лъжите от жълтите сайтчета и вестници, да ограбят вашето бъдеще!

3 ноември, бюлетина 43! Бог да пази Благоевград!

Предизборна публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар