Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си
   –егистрац舫абравена парола

/¬идео/ »стината за избора и Ѕъдещето на Ѕлагоевград! јтанас  амбитов: јз разбрах какво ми казахте! ћол€ за още един шанс да завършим заедно, каквото започнахме преди 8 години!


31 октомври 2019 12:46   31360 прочита— болезнена оценка за допуснатите грешки и категорично обещание да ги поправи-спешно, кандидатът за кмет на Ѕлагоевград јтанас  амбитов направи искрено обръщение към жителите на града, преди втори тур на местни избори 2019г. ќбръщението на  амбитов показва „овекът и  метът! —илата и —лабостите му. √решките и многото ƒобро, направено за модерен, уреден и красив Ѕлагоевград! »стината за избора и Ѕъдещето на Ѕлагоевград!

„«дравейте, скъпи съграждани,

¬ недел€, вие дадохте гласа си за кмет на Ѕлагоевград. ƒадохте оценката си за мен и работата, свършена от екипа ми.  огато вие говорите, слушам много внимателно. –азбрах какво ми казвате. –азбрах и какво искате от мен. –азбрах и от какво сте недоволни.  огато човек работи, се улисва.

 огато се случват толкова много, много нови проекти, пон€кога може да загуби фокус, да измести фокуса. “олкова много искам да направ€ Ѕлагоевград модерен, красив, удобен, че съм допуснал забав€не на може би най-важни€ приоритет - работата и финансовото състо€ние на хората в града. Ќе че не сме свършили страшно много. ƒостатъчно е да се разходите из Ѕлагоевград, за да видите десетките нови кръстовища, улици, детски градини, паркове, санирани жилища…

ѕривл€кохме над 300 милиона лв. в общината. ѕов€рвайте ми, не всеки може да го направи. —амо че, много от вас см€тат, че това не е достатъчно. » с право!  огато човек н€ма работа и пари, всичко това може би даже го дразни.

—ъгласен съм с вас и се обръщам към вас, тези, които гласувахте за мен преди 4 години, а в недел€, решихте да ми покажете, че не сте доволни от мен. «нам, колко сериозен удар за много хора беше затвар€нето на Ѕулгартабак. «нам обаче, как да помогна и вече работ€ по въпроса. ѕреминал съм най-трудните етапи от подготовката на »ндустриалната зона. “ук и сега ви обещавам, че ще € реализирам и нищо не може да ме спре.

ѕървата фирма ще отвори до година и 4 месеца и до 2 години ще създам поне 2000 работни места в Ѕлагоевград! «наете, че когато се захвана с него го прав€! ƒоказателствата са навс€къде около вас. √ласували сте за мен преди 4 години, мол€ направете го пак в недел€. Ќ€кой ще решат да дадат шанс на –умен, ще кажат - „Ќов човек, нов късмет“. «наете ли, той се намира там, където б€х аз преди 8 години.

ћога да ви кажа, от личен опит, че ще му бъде много трудно. ўе му тр€бват години, само да си направи грешките и да се поучи от т€х. ћоже би един мандат грешки. ћоже ли да си го позволите? ћоже ли да чакате още години? - Ќе мисл€. » това е при положение, че той наистина, искрено иска да работи за вас.

Ќ€кои казват, че по-скоро иска да работи за ѕаскалев и да поднови проекта за изсичане и застро€ване на Ѕачиново - 19 хил€ди квадрата. ѕроект, който спр€х в момента, в който спр€х, когато станах кмет за първи път. »маше много сериозен натиск. Ќе знам, преценете. Ќо знам, че той е по-рискови€т избор за вас.

јз съм јтанас  амбитов и ви мол€, за още един шанс, да завършим заедно, каквото започнахме преди 8 години!

Ќе позвол€вайте на лъжите от жълтите сайтчета и вестници, да ограб€т вашето бъдеще!

3 ноември, бюлетина 43! Ѕог да пази Ѕлагоевград!

ѕредизборна публикаци€.  упуването и продаването на гласове е престъпление

ќще за: јт.  амбитов  обръщение  жители ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.