/Видео/ Дамите от ОБТ Български лейбъристи подписаха споразумение с кандидата за кмет на Благоевград Атанас Камбитов

11 октомври 2019 13:12   7774 прочита


Дамите от Обединен блок на труда „Български лейбъристи“ за пореден път засвидетелстваха своята подкрепа към кандидата за кмет Атанас Камбитов. Днес водачът на листата Констанца Рупова- Вачкова подписа декларация за сътрудничество с кандидата за кмет Атанас Камбитов. Чрез нея, двете страни се обединяват около ефективни резултати за развитието на Благоевград.

„Радвам се, че подписвам тази декларация с дамите от Обединен блок на труда „Български лейристи“. Аз ги наричам „жените на Благоевград“. Много ми харесва тяхното мото „Успели жени за успял Благоевград“. Сигурен съм, че в и бъдеще, в следващия Общински съвет, ще работим много добре, в полза на Благоевград. Жените са по- отговорни и по- чувствителни. Много по- добре усещат проблемите и много по- добре от нас, мъжете, знаят как да ги решават. Обещавам да се вслушвам в това, което казвате“, каза кандидатът за кмет Атанас Камбитов и благодари за подкрепата на 12 уважавани и доказани в своите професии дами.

По време на срещата, адвокат Констанца Рупова, водач на екипа ОБТ „Български лейбъристи“ също благодари на кандидата за кмет Атанас Камбитов. „Ако присъстваме в Общински съвет, няма да ви дадем и миг спокойствие. Ще изискваме от вас качество, ефективност и ще ви подкрепяме с добри идеи, които смятаме, че вие ще осъществите в наша помощ“, обеща в обръщението си към кандидата за кмет Атанас Камбитов адв. Рупова.

Само преди дни, амбициозните дами обявиха подкрепата си, в името на това Благоевград да се превърне в още по- добро място за живот. Те категорично се обединяват в името на активен, креативен и работещ Общински съвет и такъв кмет, какъвто виждат в лицето на кандидата Атанас Камбитов.

ПОЛИТИЧЕСКА ПУБЛИКАЦИЯ! КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Цв. Иванова

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар