/ВИДЕО/ Бившият вътрешен министър Румен Петков и АБВ подкрепиха Атанас Камбитов за кмет на Благоевград за трети мандат! Подписаха споразумение

11 октомври 2019 11:20   12509 прочита


Днес кандидатът за кмет на Благоевград д-р Атанас Камбитов подписа декларация за сътрудничество с Владимир Елезов - водач на листата и кандидат за общински съветник на политическа партия "АБВ" . На срещата присъства лидерът на партията и бивш вътрешен министър Румен Петков.

Чрез съвместната декларация, която подписаха, Камбитов и Елезов, те се обединиха около постигането на ефективни резултати в няколко основни посоки, пряко свързани с развитието на Благоевград. Сред тях са изграждане на индустриална зона, насърчаване на инвестициите и създаване на заетост, политика за по-чиста околна среда, балансирана и устойчива общинска демографска и социална политика, развитие на културата и спорта. Освен това, двете страни споделят и нуждата от реформа и организиране на общинската администрация.

Владимир Елезов категорично подкрепя кандидатурата на Атанас Камбитов за трети управленски мандат от свое име и от името на АБВ. "Останалите кандидати са просто водачи на листи. Доказано е във времето, че един кандидат кмет дърпа гласове за листата и с оглед на това многото кандидати за кметове на Благоевград всъщност са много водачи на листи. Тяхната мечта е не да станат кмет, а да вкарат колкото се може повече общински съветници", заяви Елезов. Румен Петков също отчете развитието на Благоевград през последните години и оцени приноса на Камбитов за това.

Атанас Камбитов изрази благодарността си за добрата работа с Елезов и екипа му през последния мандат: "Не винаги бяха съгласни, отстояваха си позицията. Имаха си своите доводи и мотиви, аргументи, но винаги, когато ставаше въпрос за предложения, които решават основни и жизненоважни проблеми на Благоевград, те много отговорно подкрепяха тези предложения. Ето това е опозицията!"

На срещата бе представена и листата за общински съветници на ПП "АБВ", в която са включени 17 достойни и доказали се хора в различни сфери.

Политическа публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

П. Пенева

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар