Венцислав Гърменов е кандидат за кмет на Община Разлог издигнат от СДС-ВМРО

29 септември 2023 16:47   8222 прочита


 

Местна коалиция СДС-ВМРО в Разлог ще се яви на изборите за общински съветници и кметове на 29-ти октомври с номер 71 в бюлетината за гласуване. През последната една година и половина Гърменов успешно ръководи общината и доказа, че има сила и ясна визия за развитие на община Разлог. 

До Венцислав Гърменов застава пълен кандидат кметски екип по населените места. В неговия екип за управление на община Разлог са кандидатите за кметове по населени места издигнати от коалиция СДС-ВМРО: Росица Чатлабашева – в село Бачево, Георги Стипцов – в село Баня, Атанас Проев – в село Елешница, Георги Пандев – в село Горно Драглище, Лиляна Боянова – в село Долно Драглище, Илиян Джунев – в село Добърско; Величка Гальова - в село Годлево. 

СДС-ВМРО се явяват на местния вот и с пълна листа от 21 кандидат общински съветници. 
Листата за общински съветници е гражданска и в нея участват хора доказали се в личен и професионален план. Те могат да дадат своя опит за развитие на община Разлог и имат визия и ясна програма как да го постигнат. 

На 1-ви октомври 2023г. (неделя) от 11 часа в храм „Св. Благовещение“ – град Разлог местна коалиция СДС-ВМРО официално открива своята предизборна кампания. 

Предизборна публикация. Купуването и продаването на гласове  е престъпление.


Още от: Политика

Принтирай статия
0 коментара