Шампионът по културизъм Вл. Димитров: Нека подкрепим Стефан Апостолов, защото той доказа, че е човек на който може да се вярва и разчита

12 ноември 2021 11:16   7592 прочита


Шампионът по културизъм от село Полето Владимир Димитров е една от големите спортни надежди на община Симитли. През последните месеци той прослави себе си, а и общината, на различни национални и международни форуми, печелейки титла след титла, купа след купа, медал след медал. И всеки път, след всяко състезание, той не пропускаше възможността да благодари за подкрепата на кандидата за народен представител от гражданската квота на коалиция ГЕРБ – СДС Стефан Апостолов и на кмета на община Симитли Апостол Апостолов.

В навечерието на поредното си голямо състезание в Румъния, което може да промени много неща в спортната кариера на Влади, родният спортист не пропусна възможността да изкаже безкористната си и безапелационна подкрепа към Стефан Апостолов.

В профила си във „Фейсбук” той написа:

„Призовавам хората в Община Симитли - нека да подкрепим Стефан Апостолов  с БЮЛЕТИНА НОМЕР 32 и ПРЕФЕРЕНЦИЯ 122. Той не веднъж доказа, че е човек на който може да се вярва и разчита. Обръща внимание на всеки човек и прави невъзможното да реши всеки проблем. Община Симитли заслужава да има народен представител, за да продължи Общината ни да се развива във възходяща линия в областта на спорта, социалната политика, инфраструктурата, която се развива не само в град Симитли, а и във всички села в Общината.

Направиха се много улици, детски площадки, площадки за стрийт фитнес, откриват се много социални домове. И не на последно място започна изграждането на моста над река Струма. След упоритата работа на Стефан Апостолов и това ще се осъществи. И нека продължават да се откриват все повече работни места, младите хора да остават в Общината, защото това е бъдещето. Успех!!! 32/122”.
*Предизборна публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление! 
0 коментара