Политическа академия в Банско! Жените на ПП ГЕРБ в Пиринско обсъдиха национални и и европейски приоритети в търсене на регионални решения

16 октомври 2018 09:04   12306 прочита


Политическа академия събра в Банско над 140 жени от 14 общини в Пиринско. Домакин и организатор на политическия форум бе областният координатор на ЖЕНИ ГЕРБ адвокат Адриана Мелниклийска, чието дело бе и брилянтната организация на мероприятието, а именно тридневен обучителен процес на тема “Национални и европейски приоритети- регионални решения”.

Гости на форума бяха Ирена Соколова - председател Жени ГЕРБ, зам. председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, евродепутатът Асим Адемов, депутатите Даниела Савеклиева и Емил Тончев, областният управител и общински координатор Бисер Михайлов, с кметовете на Сандански и Разлог Кирил Котев и Красимир Герчев. За участие в политическата академия бяха поканени и жените основателки, които до една се присъединиха към мероприятието. Много активни в академията бяха дамите на ГЕРБ, които заявиха хъс в работата си и изключителна политическа зрялост, коментираха присъствали.

На форума бяха представени и обсъдени актуалните теми от вътрешната и външната политика на България, лидерството в процеса на присъединяването на Западни Балкани, дигиталния дневен ред и проблема с умишлената дезинформация, европейските отговори на националните ни заявки за регионално развитие, управление на риска от климатичните проблеми, темите свързани със сигурността и отбраната.

"В третия ден от Регионална политическа академия на ЖЕНИ ГЕРБ - навръх празника на Света Петка, дамите посетиха черквата “Св. Троица”, в Банско, "След добре свършената работа, изпълнихме сърцата си с вяра и смирение, отправихме молитва към Бога, да закриля всяко семейство, цяла България. Подкрепихме идеята в училищата да се изучава християнската религия и нейните ценности", каза организаторът А. Мелниклийска, която изрази и задоволството си от активността на жените от ГЕРБ в обсъждането на лекциите по време на академията. В третата вечер на семинара специалният гост Веселин Маринов поздрави всички жени от ГЕРБ с няколко от хитовете си, а те показаха, че освен да работят здраво, умеят и да се веселят.

Петър Костов


Още за: академия   Банско   жени   Още от: Политика

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар