„Партия на Зелените“ тръгва самостоятелно на Избори

10 февруари 2017 15:06   7938 прочита
Вл. Николов
Вл. Николов


Вл. Николов

Официално „Партия на Зелените“ се регистрира за участие в изборите за народни представители!

Владимир Димитров Николов в качеството му на председател и представляващ партията подаде заявление за регистрация от партия „Партия на Зелените”, подписано от, заведено под № 7 на 7 февруари 2017 г. в регистъра на партиите за участие в изборите за народни представители на 26 март 2017 г.

В основа на заявлението ЦИК реши:

Регистрира партия „Партия на Зелените” за участие в изборите за народни представители на 26 март 2017 г.

Наименованието на партията се отпечатва в бюлетината по следния начин: партия на ЗЕЛЕНИТЕ.

Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд чрез Централната избирателна комисия в тридневен срок от обявяването му.

„Партията на Зелените“ще участва самостоятелно на изборите без да е в коалиция с други партии.

Коя е „Партия на Зелените“?

"ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ” е неотделима част от Европейското и световното движение на ЗЕЛЕНИТЕ.

Движение младо, появило се след Втората Световна война и обърнато към бъдещето. Традиционните партии в света за повече от две столетия съществуване, показаха своята неспособност да решават устойчиво и справедливо икономическите и обществените проблеми на човешката общност на Земята.

„Партия на зелените” излиза извън рамките на традиционните идеологии, обслужващи ограничени класови интереси. Тя е извън популярната скала на “леви” и “десни”.

Така определена в политическото пространство “ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ” има за цел да изразява стремежите на широки кръгове от населението и да организира гражданската им активност за съществено подобряване на качеството на техния живот, гарантиране на правата и свободите на личността, за утвърждаване на съвременна, екологично и социално съобразена пазарна икономика, на демокрация, хуманизъм и опазването на планетата Земя за поколенията.

Партията определя за свой приоритет разрешаването на все по-болезнените материални и духовни екологични проблеми на съвременното общество. "Партията на зелените" предлага на българското общество своята програма, която редом с приемствеността, на националните ценности, традиции и интереси внимателно отчита новите реалности и е открита за промени.

Р. Андонов

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар