Ќовините на югозападна Ѕългари€
ƒомашен мехлем разрушава шиповете © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018
   –егистрац舫абравена парола

ќ»  - Ѕлагоевград сформира работни групи от специалисти да помагат в работата им


11 септември 2019 11:12   3245 прочитаќ»  - Ѕлагоевград предложи за назначение четирима специалисти, които да подпомагат работата на комиси€та.

ѕо време на своето заседание, с председател адв. ћартин Ѕусаров, ќ»  реши, че ≈мили€ ƒесподска ще бъде специалист- технически сътрудник с възнаграждение от 560 лв. —ъс същото месечно възнаграждение и позици€ ще бъде и Ћиди€ —таноева. —пециалист- експертите към ќ»  ще бъдат јнтоанета Ѕогданова и ѕетрана ћихайлова с възнаграждение от 780 лв.

Ќа заседанието б€ха определени и номерата на изборните райони в ќбщина Ѕлагоевград при провеждане на изборите за общински съветници и за кметове на 27 октомври.

÷вети »ванова

ќще за: заседание  специалисти  комиси€ ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.