Официално: ПП "Земеделски съюз Александър Стамболийски" регистрира листата си за общински съветници на Благоевград за предстоящите избори

23 септември 2019 13:15   29208 прочита


Днес ПП "Земеделски съюз Александър Стамболийски" регистрира кандидат-листата си за общински съветници за предстоящите избори. Шестима от общо 17-те кандидати на партията пристигнаха в Общинска избирателна комисия и лично се регистрираха. Водач на листата е Димитър Урдев.

Сред познатите имена от настоящия местен парламент са още Рашко Динков и Георги Корчев. В листата са включени и нови имена на млади хора, които ще се борят за гласовете на благоевградчани. Това са Георги Крумов, Росица Вятрова и Констандинос Козас. Те не са се занимавали с политика до сега, но се впускат в предстоящите избори за поста общински съветник с много идеи за развитието на града.

Козас е най-младият кандидат за член на местния парламент от всички кандидатирали се до момента. Благоевградчани го познават като млад, интелигентен човек и успешен ръководител на семеен бизнес - един от най-големите работодатели в областта.

П. Пенева

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар