Очи в очи с жителите на Благоевград: Кандидатът за кмет на ИТН Станислав Богдански и кандидатите за съветници чуха проблемите на кв. "Еленово"

10 октомври 2023 18:30   5432 прочита


Кандидатът за кмет и водач на листата на партия ИМА ТАКЪВ НАРОД Станислав Богдански и част от останалите кандидати за общински съветници проведоха агитационно мероприятие в кв. Еленово. Богдански разговаря с множество жители на квартала, които споделиха част от своите проблеми и искания за развитие на града. Много от младите посочиха, че желаят да се изградят повече спортни и детски площадки, кварталът да бъде по-облагороден и зелен.

Всичко кандидати на партия ИМА ТАКЪВ НАРОД поеха ангажимент да работят в тази посока. Станислав Богдански обясни още, че предвижда провеждане на ежегоден конкурс за най-красиво околосградно пространство за еднофамилни и многофамилни жилищни сгради, като живущите в сградите, класирали се на челни места в конкурса, ще бъдат освободени от заплащане на значителен размер от дължимите местни данъци и такси.

Можете да подкрепите кадидата за кмет Станислав Богдански  и кандидатската листа на партия ИМА ТАКЪВ НАРОД с бюлетина 21.

 Предизборна публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление 

0 коментара