Новините на югозападна България
Снимка: ezine.bgСелска кухня! Друсан кебап Полезно! Културни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина Сузанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си
   РегистрацияЗабравена парола

Обръщение на кандидата за кмет на Добринище П. Галчев от ПП ГЕРБ: Опитът ми дава кураж да поискам доверието ви! Заедно можем повече!


11 октомври 2019 14:20   2779 прочитаУважаеми съграждани,

Стартира кампанията ми като кандидат-кмет на гр. Добринище от политическа партия ГЕРБ. През следващите дни ще представя на вашето внимание основни акценти от направеното до сега през изминалия мандат, през който града беше управляван от нашата политическа партия. Този анализ ще включва както постиженията ни, така и пропуските ни. На тази база е разработена и моята програма за управление на град Добринище през периода 2019-2023 г.

През последните четири години имах възможност да се запозная в дълбочина с механизмите на управление на града, както и с рисковете, съпътстващи доброто желание за оптимални резултати. Този опит ми дава кураж да поискам вашето доверие и да съм сигурен, че ще мога да му отговоря, давайки своя принос за развитието на града.

Ще се радвам да се включите в организираните мероприятия и срещи в предизборната ми кампания. Срещите ми с вас са важни, за да обогатя програмата ми за управлението на гр. Добринище с вашите идеи.

Заедно можем повече!

РАБОТА,РАБОТА,РАБОТА за Добринище!

Имам удоволствието да ви поканя на предстоящите събития:

- 12.10.2019г. /събота/-Официалното представяне на кандидата за кмет на община Банско,кандидата за кмет на град Добринище и кандидатите за общински съветници-17:30 часа в салона на НЧ,,Димитър Благоев - 1925”гр.Добринище

- 14.10.2019г. /понеделник/– среща с гражданите на квартал,,Вабело”от 18 часа в ресторант,,Ивел”

- 17.10.2019г. /четвъртък/– среща с гражданите на квартал,,Шебелица”от 18 часа в хотел,,Орбел”

- 21.10.2019г. /понеделник/среща с гражданите на квартал,,Бунаре”от 18 часа в ресторант,,Ивел”

- 24.10.2019 г. /четвъртък/среща с гражданите на квартал,,Белия рид”от 18 часа в механа,,Бабуч”

Политическа публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление

Още за: П. Галчев  кампания  акценти Още от: Политика

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.