ОБРЪЩЕНИЕ на д-р на медицинските науки, професор Румен Пандев, кандидат за общински съветник в Банско: Вярвам във ВАС, в здравия ви разум, в желанието Ви развитието на нашата община да продължи!

06 октомври 2019 11:34   13157 прочита


С бюлетина № 43, защото имаме ясен план за бъдещето

Един от най-известните жители на Банско, професор Румен Пандев отправи силно обръщение към съгражданите си, воден от обичта си към родния град и волята си да работи, за да е полезен. Ето какво казва докторът на медицинските науки проф. Пандев:

Уважаеми съграждани,

Приех да се кандидатирам за общински съветник от листата на ПП ГЕРБ, защото искам да Ви бъда полезен. Покани ме кмета Георги Икономов, на когото вярвам и когото високо ценя. Познавам го добре. Виждал съм го как се бори за всеки проект, за всяко добро и полезно за Вас и знам, че ще продължи да го прави с още по-голяма енергия, упоритост, и нещо много важно - с ясен план за бъдещето.

Колкото до мен, Вие ме познавате. Бях до Вас в трудни моменти и винаги ще бъда!

Затова си позволявам да се обърна към Вас, скъпи приятели и да ви призова -

подкрепете с гласа си Георги Икономов - под номер 43 в интегралната бюлетина за кметове на община. Подкрепете с гласа си Петър Галчев, един млад и енергичен човек, който няма да Ви подведе - също под номер 43 в листата за кмет на Добринище. Подкрепете с гласа си нашата листа от професионалисти и отговорни хора, която също е под номер 43 в интегралната бюлетина за общински съветници. В нея, моят преференциален номер е 107.

Вярвам във Вас, в здравия Ви разум, в желанието Ви развитието на нашата община да продължи!

Бъдете уверени, с този екип, най-доброто предстои!

Ваш Румен Пандев

Политическа публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар