Новото лице! ГЕРБ Симитли издига кандидатурата на кметския син Стефан Апостолов за депутат от гражданската квота

24 януари 2017 15:30   41535 прочита


Партията номинира и Даниела Савеклиева

Две са номинациите за включване в кандидат депутатската листа на организацията на ПП ГЕРБ в Симитли, от гражданската квота ще бъде номиниран футболният съдия, синът на кмета на Симитли Апостол Апостолов - Стефан, предложението е изненадващо, но според източници на struma.com Стефан Апостолов е приел да се включи в кандидат депутатската битка.

От партията ще номинират и сегашния депутат и лидер на ПП ГЕРБ Даниела Савеклиева. Според симитличани герберите в Симитли били категорични, че ако Апостолов-младши не приеме номинацията няма да издигат друг депутат, научи Struma.com. 29-годишният Апостолов е завършил "Финанси" в местния университет, безупречен е авторитетът му като млад и надежден футболен съдия, ползва няколко западни езика. Наскоро стана баща на момченце.

Утре местната структура ще проведе събранието, на което ще бъдат издигнати двете кандидатури. Припомняме, че сигурният водач на листата за Пиринско е Цветан Цветанов, следван от Даниела Савеклиева, която ще бъде номинирана почти във всички структури на ГЕРБ. За останалите назад в листата битката предстои.

Иво Иванов

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар