Новите съветници от ПП ГЕРБ в Благоевград се срещнаха с жители на село Церово, заявиха подкрепа към кандидата за кмет Иван Саков и кандидата за кмет на общината - Атанас Камбитов

01 ноември 2019 13:00   5852 прочита


Общинският ръководител на ПП ГЕРБ - Благоевград Бисер Михайлов, заедно с новоизбраните общински съветници Давид Петров, Евгени Бибов, Ивайло Златанов, Кирил Илиев и Красимир Роячки се срещнаха с жители на село Церово. По време на срещата те изразиха подкрепата си към кандидата за кмет на кметството Иван Саков.

На събранието присъстваха над 100 жители на селото, които изразиха безпокойството си към разрешаването на дългогодишни проблеми, свързани със сметоизвозването, снегопочистването през зимния сезон, инфраструктурата, водоснабдяването, узаконяването на къщи и много други. Много от хората задаваха въпроси, касаещи пряко дейността на кмета на кметството, които към настоящия момент остават неразрешени, заради бездействието на настоящия селски кмет.

Всички се обединиха около идеята, че в предстоящия балотаж на 03.11.2019 г., давайки вота си кандидата за кмет на с. Церово и кандидата за кмет на община Благоевград д-р Атанас Камбитов от ПП ГЕРБ, могат да постигнат положителни резултати в развитието на своето населено място.

Предизборна публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление!

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар