Невиждан митинг на ГЕРБ в бастиона на ДПС - община Гърмен

29 юни 2009 00:07   21098 прочита


Над 500 души се събраха на площада в село Гърмен, за да видят кандидатите за народни представители на ГЕРБ. На големи групи пристигаха жители от околните села Марчево, Дъбница, Скребатно, Горно и Долно Дряново,  Рибново, Огняново, Балдево, Дебрен, Хвостяне, Крушево и Ореше. Атмосферата беше уникална - развети знамена на ГЕРБ, собственоръчно изписани плакати с надписи "Не на страха", "Победа", "Не на Башевизма", "Вярваме само в ГЕРБ". "Всички заедно! Християни, мюсюлмани и роми да работим за България", призоваваше плакатът на секцията на ГЕРБ от село Скребатно. Ентусиазмът на хората ясно и категорично показва, че влиянието на ДПС в региона се топи с всеки изминал ден. В очите на хората се четеше решимост да сложат край на господството на Ахмед Доган, който години наред всява страх сред мюсюлманите. ГЕРБ получи подкрепа от хората, които до вчера са били принуждавани чрез внушения да бъдат верни на Доган.
Омръзна ни Доган и Башев да ни крадат и лъжат, стига! Тук сме, защото вярваме в ГЕРБ и в промяната, която ще донесе, смело говореха хората на площада. Никой не ни е карал да дойдем на митинга насила, това е нашият избор, не на Башевизма в община Гърмен!
Реалната истина вече излиза наяве - народът в Гърменско вече не се страхува от лидера на ДПС и неговите приближени. Искат да сложат край на тяхното господство, за да може България да върви напред като член на ЕС, а не към Анадола и Турция.


Още за: ГЕРБ   ДПС   Гърмен   Още от: Политика

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар