Набелязаха помещения за Центъра за кариерно развитие в Кюстендил

16 май 2012 00:09   2576 прочита
В. Янев
В. Янев


В. Янев

Част от Дома на българо-руската дружба или част от сградата на Обредния дом в Кюстендил са предложенията, изпратени от община Кюстендил до Министерството на образованието във връзка с тяхната идея за изграждане на Център за кариерно развитие в областния център.

Очакваме до десетина дни екип на Министерството на образованието и науката в Кюстендил, за да се уточним за създаване на Център за кариерно развитие в областта на образованието, каза зам. кметът по образованието в Кюстендил Виктор Янев.

Когато специалистите изразят своето мнение, вече ще предприемем необходимите мерки, казаха от кметството. Според предварителните разговори с образователното министерство то ще осигури средствата за ремонт, каза още В. Янев.

След осъществяването на идеята десетки специалисти ще могат да повишат квалификацията си в новия център. Това е признание за нашата работа в областта на образованието, за това, че първи в страната въведохме целодневното обучение и за работата ни за развитието на тази идея, за ранното тръгване на детска градина и постоянното подобряване на базата на ОДЗ-та и училища, обясни Янев.


Още за: В. Янев   развитие   център   Още от: Политика

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар