МК „ВМРО – БНД (БЪЛГАРСКИ ГЛАСЪ)” официално откри предизборния си офис в Благоевград

07 октомври 2023 18:49   9734 прочита


МК „ВМРО – БНД (БЪЛГАРСКИ ГЛАСЪ)” официално откри предизборния си офис, който се намира на улица „Васил Мечкуевски“ № 20. В присъствието на всички 33-ма кандидати за общински съветници от листата на местната коалиция, с водач Радослав Тасков икандидатите за кметове на кметства, отец Петър Стефанов от храм „Въведение Богородично“ – Благоевград отслужи водосвет за здраве. 

Събитието бе уважено от много приятели и съмишленици на коалицията, от водачи на листи и кандидати за общински съветници. Успех на кандидатите от  МК „ВМРО – БНД (БЪЛГАРСКИ ГЛАСЪ)” пожелаха д-р Калоян Калоянов, Мартин Томов, Георги Корчев, Захари Хаджийски, Васил Миладинов. Сред гостите бяха и кандидатите за кметове Илко Стоянов и инж. Румен Томов. 

На чаша вино и с добро настроение всички присъстващи си пожелаха ползотворна и позитивна кампания, в която да се говори за приоритети, чрез които да се даде нов тласък в развитието на Благоевград. 

Офисът на коалицията ще работи всеки делничен ден от 10.00 часа. На място ще имате възможността да се срещате и разговаряте с нашите кандидати за общински съветници и кметове на кметства, на които може да задавате всички въпроси, които Ви интересуват, касаещи дейността на Общински съвет или дадено населено място.

МК „ВМРО – БНД (БЪЛГАРСКИ ГЛАСЪ)” може да подкрепите с № 69 в интегралната бюлетина!

БЛАГОЕВГРАД В СИГУРНИ РЪЦЕ!

Предизборна публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

0 коментара