Местни избори 2019: Ясен е съставът на още 5 Общински избирателни комисии в Пиринско

27 август 2019 10:09   9006 прочита


Централна избирателна комисия съобщи още пет състава на Общински избирателни комисии в Пиринско. Това са за общините - Сандански, Гоце Делчев, Кресна, Белица и Якоруда.

Председател на 13-членната комисия в Сандански е Весела Цомпова - Стоянова, заместник-председатели Методи Димов и Симона Бабалева- Николова, а секретар – Нели Захариева.

В Гоце Делчев председателското място поема Иванка Кехайова, със заместник-председатели Шабан Хаджиоли и Величка Кекова, а секретар ще бъде Катя Воденичарова.

В Кресна ОИК ще бъде от 11 членове. На чело на комисията ще бъде Валентин Богоев, заместник-председатели Лилия Златкова и Мартин Керин и секретар Костадин Влахов.

Община Белица е с 13-членна комисия, която е оглавена от Дичка Грънчарова, която ще има зам.-председатели Валя Попова и Димитър Чонков, а секретар на комисията ще бъде Фатима Йълдъс.

В Якоруда председател ще бъде Петранка Кундева, зам.-председателил Димитър Бучков и Георги Станоев, секретар - Зелха Караасан.

Припомняме, че вече са ясни и съставите на Общинските избирателни комисии я Петрич, Разлог, Струмяни, Банско, Сатовча, Хаджидимово. Очаква се да стане ясен и съставът на ОИК за Благоевград.

Цвети Иванова


Още за: ЦИК   състав   Пиринско   Още от: Политика

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар