Мениджърката във фирмата на ексмитничаря Марио Минев - Мая Бояджиева, става съветник в ОбС - Петрич на мястото на депутата от “Атака” О. Тетимов

08 юли 2009 00:06   26299 прочита
М. Бояджиева
М. Бояджиева


М. Бояджиева

РИК вчера отказа да потвърди избора на представителя на Волен Сидеров в парламента от Пиринско

Мениджърката във фирмата на ексмитничаря Марио Минев “Стоци 2002” Мая Бояджиева ще положи клетва като съветник в Петрич от партия “Атака” на следващо заседание на Общинския съвет. Тя ще заеме мястото на избрания за народен представител от “Атака” Огнян Тетимов. Мая Бояджиева по професия е икономист и според Огнян Тетимов тя е амбициозен млад човек и ще представи достойно “Атака” в местния парламент. Междувременно Огнян Тетимов не се яви в Петричкия районен съд по заведено срещу него дело от бившия общински съветник от партия Българска социалдемокрация Неделко Делев. Огнян Тетимов бе извън града, в залата не се яви и ищецът. Шестима съветници от партия Българска социалдемокрация от касирания Общински съвет заведоха поотделно шест дела срещу Огнян Тетимов за клевета и обида, тъй като ги обвинил, че купували гласове. Тогавашните шестима съветници Пламен Чолаков, Велик Личков, Розалин Хаджиев, Неделко Делев, Борис Липошлиев и Илиян Ушев заведоха поотделно шест дела, като предявиха по 10 000 лева, или общо 60 000 лева иск. Делата бяха заведени в Петричкия районен съд, но са препратени по давност в Софийски градски съд. Делото на Неделко Делев срещу Огнян Тетимов бе препратено отново да се гледа в Петричкия районен съд и то бе насрочено за вчера следобяд. Очаква се съдебните дела да бъдат прекратени поради депутатския имунитет на Огнян Тетимов. Вчера Тетимов почерпи скромно свои съратници в Петрич, а следобяд замина извън общината. Както вестникът писа, като нов общински съветник клетва ще положи и Венцислав Филчев от политическа партия ГЕРБ на мястото на избрания за депутат от партията на Бойко Борисов инж. Митко Захов.
Мая Бояджиева е ново лице в политическия спектър в община Петрич. Тя досега не се е занимавала с активна политика. Преди време влиза в листата на “Атака”, тъй като харесва програмата на партията на Волен Сидеров. Фирмата на М. Минев, в която тя работи, се занимава с разнообразна търговска дейност, има заведения, продава строителни материали и др. По телефона вчера тя бе лаконична: Ще направя всичко възможно по-бързо да навляза в проблематиката и да започна активно да работя в интерес на хората.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар