Любчо Минев е кандидатът на ПП" Български гласъ" за кмет на Петрич

14 септември 2023 13:05   24206 прочита


33- годишният Любчо Минев се включва в кметската надпревара в Петрич. Издигнат като кандидат за кмет на Община Петрич в предстоящите местните избори от партия "Български гласъ", Минев е подкрепен и от други политически формации. Неотдавна БСП в южния град застана категорично зад кандидатурата му, която беше утвърдена и от пленума на социалистите в София.

Акумулирал енергията на младите хора, които искат промяна към по-добър живот в града им, Любчо Минев, влиза уверено в предстоящата битка, взел едно от най-отговорните решения в живота си, да се бори за ново управление в града, в който е роден и израснал. Минев завършва средното си образование в Швейцария с висок успех. По-късно е приет да учи Международни отношения в Женева, Швейцария.

Преминал през стажантско обучение в ООН в Женева и в генералното консулство на Република България в Солун. След завръщането си в България, Любчо Минев се кандидатира за общински съветник в Петрич и е избран през 2019г. Създава и собствен бизнес в сферата на недвижимите имоти. Това, с което най-много се гордее е семейството му- съпругата и двете му дъщери, нарича ги най-важният стимул в живота си. Младият и надежден политик Любчо Минев дава сигурна заявка да е сред кандидатите, които ще реализират добър изборен резултат .

В. Василев 
 

0 коментара