Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан
   –егистрац舫абравена парола

 орнели€ Ќинова в Ѕлагоевград! Ћидерът свиква структурите, зат€га дисциплината


16 април 2018 14:08   4158 прочитаўе стане ли €сно какво се случва между столетницата и јЅ¬


Ћидерът на столетницата  орнели€ Ќинова идва в Ѕлагоевград за изнесено заседание на Ѕ—ѕ утре. “€ събира структурите за обсъждане на организационни въпроси и нат€гане на "обръчите" на структурите по места. ≈дин от въпросите, които ще бъдат обсъждани на заседанието, е поведението на лидера на јЅ¬ ƒимитър јтанасов, който об€ви, че част от структурите на азбукарите се вливат в Ѕ—ѕ. «а това му поведение досегашните му съпартийци свалиха доверието си от него навърх ÷ветница.

ќказва се, че в ѕетрич структура на јЅ¬ н€ма, "откраднатите" преди години членове на Ѕ—ѕ се върнаха отново в столетницата. ¬ ѕетрич обаче упорито се тиражират слухове, че јтанасов ц€л да оглави Ѕ—ѕ в града на м€стото на сегашни€ лидер …орданка јтанасова. –епортер на struma.com проведе сери€ от разговори с членове на Ѕ—ѕ, от които стана €сно, че подобни слухове са безпочвени.

јтанасов н€ма никакъв шанс да стане лидер на парти€та в града, още повече, че от години той не е член на тази парти€.. јтанасов, представи деклараци€ за сдружаване на јЅ¬ с Ѕ—ѕ, подписана от азбукари, лидери на структури по места. — какъв ресурс обаче разполага јЅ¬ и ще подпомогне с нови членове столетницата е не€сно, както и действи€та на областни€ лидер ƒимитър јтанасов и разпространената от него деклараци€ за "съдружие".

ќт националното ръководство на јЅ¬ преди дни за€виха, че действи€та на јтанасов не са действи€ на парти€ јЅ¬, затова той е с отнето политическо доверие. ¬ крайна сметка остава не€сно има ли сливане, или н€ма. ¬еро€тно това ще разберем след заседанието на Ѕ—ѕ утре

ѕ. »ванов

ќще за:  . Ќинова  заседание  Ѕ—ѕ ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.