Коалиция „ЕНП СДС БДО“ регистрира 33-ма кандидати за общински съветници в Благоевград

23 септември 2019 14:57   12656 прочита


Местна коалиция „ЕНП СДС БДО“ регистрира в Общинска избирателна комисия – Благоевград листата си с кандидати за общински съветници. Водачът на листата и председател на Общински съвет – Благоевград Радослав Тасков и председателят на СДС – Благоевград Давид Сукалински внесоха всички необходими документи за регистрация на 33-ма кандидати за общински съветници, издигнати от коалицията.

Освен досегашни съветници, в листата на Коалиция „ЕНП СДС БДО“ участват изявени в обществения живот на Благоевград граждани, представители на бизнеса и млади хора. „Доволен съм, че успяхме да съставим една изключително балансирана и в същото време наистина впечатляваща кандидатска листа за общински съветници. Смятам, че всеки един от 33-мата колеги, включени в нея, е достоен да бъде избран за общински съветник. Листата ни е баланс между опит и младост, между знакови имена за Благоевград и хора, които все още са в началото на професионалния си път, но искат и знаят как да постигат целите си“, коментира водачът Радослав Тасков.

„В настоящия състав на Общински съвет – Благоевград групата ни беше синоним на коректност, предвидимост и балансираност. Сигурен съм, че бъдещата група общински съветници от Коалиция „ЕНП СДС БДО“ ще бъде представител на всички благоевградчани, на които не им е безразлично как се развива градът ни. За всички нас думи като чест, достойнство, семейство и доброта означават много и са водещи в решенията, които взимаме“, допълни Тасков.

„Хората, включени в листата на Коалиция „ЕНП СДС БДО“, са точно такива, каквито трябва да бъдат едни общински съветници – образовани, ерудирани, авторитетни и амбициозни. Надявам се, че гражданите на Благоевград ще ги припознаят като своите кандидати, защото само такива хора могат да работят с мисъл са по-доброто бъдеще на Благоевград. Вярвам, че както Свети Йоан Предтеча, чието зачатие отбелязваме днес, предсказа пришествието на Бог Иисус Христос сред нас човеците, така той предхожда и добрините, които ще се случат на нашия град. А тези добрини зависят от всеки един от нас“, каза председателят на СДС – Благоевград и кандидат за общински съветник от Коалиция „ЕНП СДС БДО“ Давид Сукалински.

Обединени под мотото „ЗАЕДНО ЗА ПРОСПЕРИРАЩ БЛАГОЕВГРАД“ 33-мата кандидати за общински съветници на Коалиция „ЕНП СДС БДО“ ще бъдат представени по време на официално събитие през следващата седмица.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар