Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си
   –егистрац舫абравена парола

 ирил  отев: »маме подкрепа от правителството и в€рвам, че до Ќова година ще имаме осигурено финансиране за кръгово на входа на —андански


17 октомври 2019 19:43   10364 прочитаЌай-лесно бе да преасфалтираме бул. „≈вропа“ преди изборите. –азходът щеше да бъде между 200 и 300 хил. лв.  ампани€та щеше дамине без една основна тема, по ко€то се упражн€ва опозици€та в момента.

Ќо никой не казва, че в момента два обекта се изграждат до булеварда и има инвестиционни намерени€ за още 4 парцела. «а всички т€х ще се наложи разкопаване за довеждаща инфраструктура и разбиване на нови€ асфалт. 

“ова коментира  ирил  отев, кандидат за кмет на ќбщина —андански.  ѕо думите бул. „≈вропа“, по който се осъществ€ва връзката между јћ „—трума“ и града н€ма отводнителна система. „≈дно преасфалтиране щеше да е прекрасно предизборно решение, което да трае н€колко месеца.

Ќещо, което н€мада допусна!“, категоричен бе той.   андидатът за кмет представи проект, който вече е готов.ѕредвижда се изграждането на ново кръгово движение при паметника на —партак,където в момента трафика е изключително интензивен и има предпоставка от възникване на пътно транспортни произшестви€.

„»маме подкрепа от правителствотои в€рвам, че до Ќова година ще имаме осигурено финансиране за кръговото“, об€ви  ирил  отев.  ѕлановете са булевард „≈вропа“ да бъде с разделено движение с цвет€ между платната – така както изглежда бул. „—вобода“ в града. „— планирана ц€лостна подм€на на подземната инфраструктура, за да бъдем сигурни,че това инфраструктурно решение ще бъде дългосрочно. “ова е целта и проекта, покойто ще работим. ¬сичко друго е моментно решение, с което само да се хвърл€ прах в очите на хората“, каза още  ирил  отев.  

ѕроектът за кръговото е разработен от една от водещите компании в областта на пътното строителство. Ќаправени са всички анализи на трафика и е съобразен с релефа на района. —пециалистите сакатегорични, че то ще разтовари в пъти трафика. ƒопълнително ще се обособ€т над 5 дка зелени площи, а иде€та е в центъра му да има и красив фонтан – един достоен вход на една от най-добрите —ѕј дестинации в Ѕългари€. 

 упуването и продаването на гласове е престъпление!

 ќще от: ѕолитика
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.