Кандидатът за народен представител на ГЕРБ-СДС Даниела Савеклиева се срещна с пенсионерите от благоевградския квартал „Еленово”

10 март 2023 19:04   7900 прочита


Кандидатът за народен представител и втора в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за Благоевградска област Даниела Савеклиева се срещна с пенсионерите от клуба на възрастните хора в благоевградския квартал „Еленово”. 

„Страната ни отново е изправена пред избори, ГЕРБ ще положи всички усилия да направи правителството, за да върнем стабилността”, коментира Даниела Савеклиева. Тя припомни, че по време на управлението на ГЕРБ са преодолявани различни кризи и е ясно, че това е единствената партия, която може да въведе мерки за  справянето с най-важния за хората проблем- инфлацията и високите цени. 

Хората коментираха, че през последните две години нищо не е направено и поискаха промени за достоен живот на възрастните хора. „Това е важен приоритет  в програмата ни, подкрепете ни с номер 2 за едно стабилно управление”, заяви втората в кандидатската листа Даниела Савеклиева. 

По време на срещата възрастните хора от клуба изразиха притеснението си, че вече пространството им е тясно и че клубът им има нужда от разширяване. 

Кандидатът за народен представител Даниела Савеклиева направи дарение на пенсионерския клуб в кв. Еленово. 

*Предизборна публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

0 коментара