Кандидатът за кмет на Банско Георги Икономов на среща с жителите на село Филипово: "Вие сте изключително трудолюбиви и грижовни хора, които ценят работата"

24 октомври 2019 12:32   4725 прочита


Кандидатът за кмет на Банско Георги Икономов проведе среща с жителите на село Филипово вчера, на която бяха дискутирани бъдещите планове за развитието на района.

Пред хората Икономов пое ангажимент за подобряване на водоснабдяването, поддръжка и ремонт на пътната инфраструктура, реализиране на планираните проекти за достъп до медицински услуги, в това число продължаване на съвместната ни инициатива с водещите Университетски болници в страната, увеличаване на броя и обхвата на социалните услуги и подкрепа за земеделските производители

"Жителите на село Филипово са изключително трудолюбиви и грижовни стопани, много отговорни като граждани и за мен винаги е било радост да съдействам за подобряване на качеството на живот в селото. Защото те ценят работата. А и ние в това вярваме", заяви Георги Икономов.

Срещата премина при изключителен интерес от страна на филиповци и те бяха изпълнили залата, а кандидатът за кмет на Община Банско и екипът му бяха посрещнати изключително топло от местните жители. Георги Икономов е кандидат-кмет за пореден управленски мандат на Банско. Издигнат е от ПП ГЕРБ и е под номер 43 в интегралната бюлетина на местните избори. Под негово ръководство Банско стана един от най-предпочитаните зимни курорти в Европа.

Предизборна публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Г. Георгиев


Още за: Г. Икономов   среща   жители   Още от: Политика

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар